След няколкодневно мълчание лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов все

...
След няколкодневно мълчание лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов все
Коментари Харесай

След няколко дни мълчание Слави Трифонов обяви, че той лично щял да гласува за Григорова

След няколкодневно мълчание лидерът на " ИТН " Слави Трифонов въпреки всичко написа, че той ще гласоподава за кандидатката на левицата Ваня Григорова. Или по-скоро ще гласоподава срещу " Продължаваме промяната ". Другите можело по съвест.

Още в понеделник Корнелия Нинова разгласи от негово име, че Има Такъв Народ ще поддържа Григорова, само че по-късно липсваше публична реакция от партията с най-малка парламентарна група.

Сега в нормалния си метод за другарство Трифонов пусна известие във Facebook, с което обстойно се похвали с положителния, съгласно него, резултат на партията си на първия тур на локалните избори. Резултатите щели да стават още по-добри, даде той следващо заричане. 

" Конкретно в София моят избор за кмет се споделя Ваня Григорова. След като Политическа партия има голямо посланичество в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не би трябвало да е отново от Политическа партия - с цел да има съвместен надзор ", разгласи той.

И още от политическата обосновка на Трифонов - от Политическа партия били лъжци.

" Мога да ви кажа какво мисля аз. Не поддържам и в никакъв случай няма да поддържам настоящето управление на " Продължаваме промяната ". И ще ви кажа за какво. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специфични и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е разрешено. А всички нас, останалите, ни мислят за второкласен хора ", добави водачът на Има Такъв Народ в лишено от политически комплекси пояснение.

Ето и цялата обява:

Противно на упованията на някои политически партии, резултатите на " ИТН " от локалните избори са разумно положителни. И разумно ще стават още по-добри.

Използвам случая да благодаря на всички дали своят вот, на всички дали своят вот за " ИТН " и на всички участници от структурите на " ИТН ".

Благодаря ви за вашата гражданска позиция, за вашата храброст, достолепие и отговорност. Благодаря ви, за мен е чест!

Това, което ни чака, е поредност от борби за определяне на естествен и заслужен живот в нашата прелестна татковина. И ние ще ги проведем, тъй като това може да е път изпълнен с компликации, само че задачата оправдава средствата.

Следва балотаж в неделя.

Уважаеми съграждани, които сте дали своят вот за " ИТН ", имам вяра и съм уверен, че вие имате задоволително съзнание и възприятие за отговорност, с цел да знаете за кого да гласувате. Това е ваше гражданско право.

Мога да ви кажа какво мисля аз. Не поддържам и в никакъв случай няма да поддържам настоящето управление на " Продължаваме промяната ". И ще ви кажа за какво. Защото са безсрамни лъжци. Защото се мислят за повече от останалите. Мислят се за специфични и богоизбрани. Мислят си, че всичко им е разрешено. А всички нас, останалите, ни мислят за второкласен хора. Те абсолютно са се самозабравили. Те неслучайно бяха наречени шарлатани и както споделих, когато ги смъкнах от власт предния път - те за нищо на света не би трябвало да се допират до власт!

Така мисля аз. Конкретно в София моят избор за кмет се споделя Ваня Григорова. След като Политическа партия има голямо посланичество в общинския съвет, кметът, за нищо на света, не би трябвало да е отново от Политическа партия - с цел да има съвместен надзор.

България това сте вие.

Всеки град, всеки дребен град, всяко село, всяко селце - това сте вие.

И аз имам вяра, че мъдростта ще победи. 
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР